Φωτια Μανη / Αποστολή του tempo24 στην Ανατολική Μάνη-Πύρινος εφιάλτης ... / Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό.

Φωτια Μανη / Αποστολή του tempo24 στην Ανατολική Μάνη-Πύρινος εφιάλτης ... / Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό.. Φωτια μανη μητροπολεισ μάνης χρυσόστομος: Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της. Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση

Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σιδηροκάστρου, στην ανατολική μάνη. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με τρία οχήματα, ενώ το έργο των επίγειων. Φωτιά ξέσπασε μετά το μεσημέρι της τρίτης στην περιοχή καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης, στη λακωνία. Καλύτερη η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα στη μάνη. Φωτια στη μανη /πιο προσφατα 3.8.2021 ελλάδα χαρδαλιάς:

Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες στη φωτιά στη Μάνη ...
Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες στη φωτιά στη Μάνη ... from www.aftodioikisi.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με τρία οχήματα, ενώ το έργο των επίγειων. Η φωτιά στη μάνη έχει «σπάσει» σε τρία πύρινα μέτωπα, τα οποία έχουν έκταση αρκετών χιλιομέτρων. Φωτιάξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας (15/07) σε δασική έκταση στην περιοχή μαραθέα στην ανατολική μάνη. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας. Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτιές σε κύθηρα και μάνη το 2017. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες για. Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και.

Παραμένει σε εξέλιξη με λίγο καλύτερη εικόνα η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι του σαββάτου (22/08), σε δασική έκταση και χαμηλή βλάστηση στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας, ανάμεσα σε γύθειο και αρεόπολη.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή λαγκάδα, στον δήμο ανατολικής μάνης, χωρίς ωστόσο. Η φωτιά στη μάνη έχει «σπάσει» σε τρία πύρινα μέτωπα, τα οποία έχουν έκταση αρκετών χιλιομέτρων. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης και καίει δασική έκταση. Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και. Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο. Φωτιά καίει αυτή την ώρα (3.20' μμ) στη μάνη, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του αρχοντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του fly από την. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας κοντά στο μοναστήρι της παναγίας γιάτρισσας, το οποίο δεν απειλείται. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας. Φωτιά ξέσπασε μετά το μεσημέρι της τρίτης στην περιοχή καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης, στη λακωνία. Φωτιές σε λακωνία και ελασσόνα. Μεγάλες είναι οι καταστροφές που καταγράφονται στην μάνη μετά τις πυρκαγιές που χτύπησαν την περιοχή τις προηγούμενες μέρες.

Φωτιάξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας (15/07) σε δασική έκταση στην περιοχή μαραθέα στην ανατολική μάνη. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της. Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση Φωτια μανη μητροπολεισ μάνης χρυσόστομος: Η φωτιά στη μάνη έχει «σπάσει» σε τρία πύρινα μέτωπα, τα οποία έχουν έκταση αρκετών χιλιομέτρων.

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Ανατολική Μάνη -Πληροφορίες για ...
Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Ανατολική Μάνη -Πληροφορίες για ... from www.newsit.gr
Φωτιές σε λακωνία και ελασσόνα. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή λαγκάδα, στον δήμο ανατολικής μάνης, χωρίς ωστόσο. Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο. Φωτια μανη μητροπολεισ μάνης χρυσόστομος: Φωτια στη μανη /πιο προσφατα 3.8.2021 ελλάδα χαρδαλιάς: Φωτιά καίει αυτή την ώρα (3.20' μμ) στη μάνη, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του αρχοντικού. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με τρία οχήματα, ενώ το έργο των επίγειων. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες για.

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες για. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, καθώς και 1 ελικόπτερο. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα,. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης και καίει δασική έκταση. Φωτιάξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας (15/07) σε δασική έκταση στην περιοχή μαραθέα στην ανατολική μάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του fly από την. Φωτια μανη μητροπολεισ μάνης χρυσόστομος: Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με τρία οχήματα, ενώ το έργο των επίγειων. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή λαγκάδα, στον δήμο ανατολικής μάνης, χωρίς ωστόσο. Στο σημείο επιχειρούν 103 πυροσβέστες με 24 οχήματα και επτά πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος.

Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Φωτιές σε λακωνία και ελασσόνα. Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες για.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σεισμός 6 ρίχτερ στην Ιαπωνία αισθητός ...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σεισμός 6 ρίχτερ στην Ιαπωνία αισθητός ... from www.newsit.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σιδηροκάστρου, στην ανατολική μάνη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα,. Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, καθώς και 1 ελικόπτερο. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό.

Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σιδηροκάστρου, στην ανατολική μάνη.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα,. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη. Παραμένει σε εξέλιξη με λίγο καλύτερη εικόνα η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι του σαββάτου (22/08), σε δασική έκταση και χαμηλή βλάστηση στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας, ανάμεσα σε γύθειο και αρεόπολη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Φωτιές σε λακωνία και ελασσόνα. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας κοντά στο μοναστήρι της παναγίας γιάτρισσας, το οποίο δεν απειλείται. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή λαγκάδα, στον δήμο ανατολικής μάνης, χωρίς ωστόσο. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με τρία οχήματα, ενώ το έργο των επίγειων. Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο. Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτιές σε κύθηρα και μάνη το 2017. Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σιδηροκάστρου, στην ανατολική μάνη. Στο σημείο επιχειρούν 103 πυροσβέστες με 24 οχήματα και επτά πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος.